Massage

Vi erbjuder friskvårdsmassage

Skillnaden mellan naprapati och massage

Inom naprapati och massage används olika tekniker för att behandla besvär som huvudvärk, ryggont eller stelhet i musklerna. Huvudsyftet med naprapatbehandling är att identifiera orsaken till smärtan och sedan genom manuell behandling lösa upp spänningar och korrigera obalanser i kroppen. Massage å andra sidan fokuserar mer på avslappning och ökad cirkulation, men kan också hjälpa till att lindra smärta.

Det finns olika typer av patienter som lämpar sig bäst för varje typ av behandling. För de som lider av kroniska eller långvariga problem är en naprapat ofta ett bättre alternativ eftersom han eller hon kan ge mer specifik behandling. Massage lämpar sig däremot bättre för personer som söker stresslindring eller behöver mjuka upp stela muskler efter träning. Kombinationen av båda metoderna rekommenderas ibland för att få maximal effektivitet vid vissa typer av besvär.

Boka behandling
undefined

Klassisk helkroppsmassage

Unna dig en skön massage.

SEK 875 kr

40 minuter

Boka behandling

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag

Hos Gavlenaprapaten har vi lång erfarenhet inom naprapati och massage, och vi kan hjälpa dig att använda ditt friskvårdsbidrag på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder individuell rådgivning för varje patient och ett holistiskt synsätt på hälsa för att säkerställa att du får den bästa möjliga behandlingen.

 

Utöver vanlig kvittoredovisning så erbjuder vi betalningar via ePassi

Öppettider

Måndag 08:00 - 17:00

Tisdag 08:00 - 17:00

Onsdag 08:00 - 17:00

Torsdag 08:00 - 17:00

Fredag 08:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

SPECIALTIDER:
Kontakta oss

 

Skolgången 10 | 802 57 Gävle